Elskerpar søker jente eller par for utforskende lek og deilig felles nytelse. Vi er begge nye på dette feltet og søker deg/dere som enten er i samme båt som oss eller du/dere med erfaring som ikke har noe imot å bringe oss ennå et steg videre inn i den deilige seksuelle verdenen.

Vi er begge seksuelt frigjorte og er med på det aller meste som utforskes kan. Diskresjon og renslighet er en selvfølge begge veier.

Profilen er av henne. Hun er 18 år, og er ei deilig vakker jente, tynn med en sexy kropp, brunt langt hår, og et lekent blikk. Hun er veldig seksuell, og har lenge lekt med tanken om å prøve trekant med ei annen jente eller firkant med et par. Hun er bi-nysgjerrig, og jenta må være villig til å ha leke med henne også.

Han er 35 år, kjekk kar, tatoveringer, veldig kort hår, trent og i god form, har stor apetitt for sex, og liker som henne det aller meste innenfor sex. Er ikke bi-nysgjerrig, så er jentene som er i fokus for meg, men er selvfølgelig ikke redd for å komme borti han om det er et par vi møter.

Vi er seriøse og oppegående personer og forventer det samme av dere. Møter må avtales litt frem i tid, da en av oss ikke bor i Oslo.

Det er ønskelig at du/dere har treffsted, men annet kan ordnes, kanskje dere har en hytte vi kan dra til? Forslag mottas med takk

Vi er ikke veldig kresne på hvordan dere ser ut, og alder spiller ikke så stor rolle. Tar dere vare på kroppene deres og er av den lekne sorten så kan det godt hende vi kan møtes

Bilder utveksles selvfølgelig.

Klem