Vi er et par fra Oslo som har vært sammen i 18 år. Med årene har de seksuelle fantasiene og ønskene utvidet seg langtsomt, og nå har vi
kommet til det punktet der vi ønsker å sprenge våre seksuelle grenser. Hun har lenge fantasert om å ha seg med mange menn på en gang, men
vi starter forsiktig med en ekstra, evt. et kameraetpar i tillegg til mannen i forholdet. Vi ser for oss "snill" sex med oral- og vaginalsex,
ikke noe hardcore greier. For alles del så er sikkerhet og renslighet to viktige forutsetninger, så gummi og såpe bør alle være godt kjent med.

Vi tenker oss å ta inn på hotell og leve ut drømmen om trekant eller gruppesex der, men leker også med tanken på å leie oss en hytte ved sjøen der vi kan ha sex utendørs nå i sommer.

Hun er en kresen kvinne som liker atletiske menn, og vi har derfor satt opp en liste med kriterier for de ønsker å ta kontakt:

- mellom 20 og 35 år
- slank og veltrent/atletisk
- kjekk og opptatt av eget utseende
- velutstyrt penis(lang og gjerne tykk)
- hårfri overkropp, og velstelt nedentil
- opptatt av kroppshygiene
- selvsagt sykdomsfri
- gummibruker
- opptatt av gjensidig diskresjon
- har vett nok til å skrive litt om deg og ditt, og du har selvsagt bilder av deg på profilen din

Som man sikkert forstår så er det liten vits i å ta kontakt dersom man ikke kjenner seg igjen i samtlige punkter som er listet opp ovenfor.

Hvem er så vi? Gift par fra Oslo sør som har passert 40 år og som leker mye med tanker som trekantsex eller gangbang, cuckolding og gjerne BBC.
Vi har innsett at livet går fort og vi ønsker derfor å strekke våre seksuelle grenser. For å realisere disse drømmene må vi først finne en eller
flere attraktive mannfolk som er lysten på å tilfredsstille en deilig, norsk milf. Kort om oss: slanke og høye, lekne og nysgjerrige, renslige og opptatt av sikker sex.

Bilder av oss kan du/dere se i vårt fotoalbum.

Håper å høre fra deg/dere!