Hei!

Går du med tanker om å prøve jentesex, eller ønsker du deilig lek med et attraktivt par? Er du småfrekk og leken når det kommer til sex?

Vi ønsker å komme i kontakt med en jente mellom 18 og 30, du må være single. Den vi søker er attraktiv, vi har lov å være litt kresne. Du er maksimalt 175 cm høy, har langt hår, er normalt slank. Du er renslig, selvsagt sykdomsfri og ønsker at dette skal holdes mellom oss. Den vi søker er som oss veldig leken og kåt, du liker å utforske sex

Om du aller helst vil bli kjent med jenta først, så er det selvsagt helt greit, er gjerne mer naturlig det.

Vi lar oss tenne av alt som er deilig, og det finner vi ut av sammen. Vi liker sexy undertøy, lekesaker, sexfilmer, og er velfriserte nedentil.

Det gjør ingenting om du er uerfaren, sammen skaper vi nye erfaringer og lærer hverandre bedre og bedre å kjenne.

Om du går med tanker om noe slikt som vi beskriver så er det bare til å ta kontakt, vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Vi har et helt vanlig liv, jobber og står på. Vi er åpne, ærlige og lette å være sammen med. Om du liker å eksperimentere og ha deilig sex i trygge omgivelser så mener vi du vil få det fint sammen med oss.

Håper du skriver en Privat Melding til oss, så kan vi jo se om ikke vi kan bli mere kjent f eks på Skype, SnapChat eller kanskje ringes.

Bare å ta kontakt, vi gleder oss til å bli kjent med deg, og er helt sikker på at det blir en veldig positiv opplevelse for oss alle.

Hilsen oss to!