man 37 i Bergen, er klar for å prøve ut trekant med hun i senter eller cuckold og lign. eg bor et stenkast fra d****ass og bor alene, jeg er 184 høy og slank og litt trent, eg er renslig og det må dere/du også være, jeg har ennå ikke opplevd noe eg ikke likte innen sex, og litt kink er eg med på.
mine nytelser er spesielt å leke med hennes mus og rumpe med tunge og fingrer, eg elsker å nyte saftene fra en deilig kvinnekropp, jo våtere jo bedre spørr du meg, og om ønskelig så kan eg ta den dominerende rollen og ta henne slik eg vil eller eg kan følge hennes eller hans ordre og latt henne få gjøre det hun vil med min tunge og kuk. eg kan også gjerne være med på rollespill og andre fantasier. om han vil se på at eg tar henne eller være med å nyte kroppen hennes eller om eg sitter å runker til hennes show el****gn så er eg klar for det..

kuken min er helt ok str. den er ca 18-19cm og god omkrets, eg holder vanligvis lenge og nyter å holde igjen og "pine" meg selv med ikke få komme når det nærmer seg..

eg håper at eg får treffe noen flotte par med mye lek.. ser fram til responsen.