Hei!
Jeg er en kjekk mann på 40 år, ungdommelig, renslig, sykdomsfri og hyggelig. Jeg kommer til Oslo den 9.mars, og ønsker i den anledning å være deres tjener for en kveld.
Jeg gjør husarbeid, lager mat og tjener dere som dere ønsker. Når kvelden er over forlater jeg huset/leiligheten stille og diskret. Jeg utfører oppgavene slik dere ønsker, naken, i dress, i dameklær...alt etter deres ønsker.

Hva ønsker jeg igjen for dette?

Gleden av å tjene dere. Dere, spesielt kvinnen, er gjerne dominant i tonen og kler seg gjerne deretter. Jeg elsker alt som er av skinn eller i skinnimitasjon. Jeg elsker også jenter som pynter seg med masse sminke og tilbehør. Deres alder og sivilstatus er ikke av betydning for meg.
Jeg krever ingenting seksuelt, men setter pris på å bli straffet med litt ris dersom dere ikke er fornøyd. Dere kan også leke med nipler og hva dere måtte ønske. Ønsker dere noe mer, stiller jeg kroppen til disposisjon, med alt hva det innebærer. En hard håndjobb er en favoritt, uansett om dere lar meg komme eller ikke. Men alt er opp til dere denne kvelden. Jeg er bi-nysgjerrig, så kan være med på noe der, dersom kvinner ønsker og befaler dette.

Mitt eneste krav er full diskresjon, renslighet, sykdomsfritt og hyggelig.

Kom gjerne med innspill eller ønsker.