Er i midten av 20-åra og fantaserer ofte om pikk selv om jeg anser meg selv som hetero. Tenner ikke på menn generelt, men kun pikken. Har hatt noen få møter her inne. Søker noen som ønsker å få pikken sin sugd eller runka uten at det behøves noe gjengjeldelse.

Om du kommer i munnen er det enda bedre. Har også fantasert om å være hullet til noen å tømme seg i, men har aldri turt å gjennomført det. Uten kondom helst, så jeg kan kjenne at det pumpes inn. Kjenne litt på følelsen av å bli dominert. Selvfølgelig blir det da viktig at du er sykdomsfri og at vi har en god tone.

For min del blir jeg kun av og til kåt på pikk, og noen ganger er det vanskelig å få til treff pga mangel av gjensidig snap/nummer og dårlig timing. Fordel om du har en annen måte å kommunisere på enn NP som gjør at man raskest mulig kan treffes om man bor nært og er i humøret.

Eldre menn og gifte menn med en bra pikk er også sexy. Tenner på tanken av en gift mann som ikke får nok sex hjemme kan bare komme hit og tømme seg.

Ser helst at du har bilde av pikken i det minste, da det er det eneste jeg tenner på hos menn .