Hei,

Jeg kan med hånden på hjerte si att denne siden ikke har vert det store for meg, føler jeg forsvinner litt i mengden av menn som søker etter kvinner.

Vil med dette lage en litt ny kontakt annonse for å lufte om det er noen milf’s som konne tenkte seg dette her.

Jeg er en veldig handy person, liker å arbeide med hendene, har jobbet som tømrer men av egen intresser så har det ballet på seg mye erfaring. Kan utføre følgende: Snekker arbeid, Maling, Montere ikea møbler, henge opp bilder osv.

Tanken med detter er å skape ett rollespill når vi er blitt litt kjent, jeg kommer til deg å utfører en oppgave som kam være noe av det nevnt ovenfor eller noe helt annet som jeg er konfertable med å utføre, det blir vi alltid enige om. Når arbeidet er ferdig eller midt i så vil jeg att det skal utarte seg til litt flørting der du beundrer meg. Kanskje jeg kan utføre oppgaven å kle meg litt sexy å tease deg litt? Det ene fører til det andre å vi begynner å beføle hverandre litt, du merker jeg blir hard i snikkerbuksa å dette fører videre til noe begge ønsker.

Er dette en fantasi som kan passe for deg?

Litt om meg:
-Handyman på 29 år
-Høy og mørk (mystisk)
-Diskre, venn med såpe og vann
-Bor litt i Haugesund og Stavanger
-Liker å holde meg greit i form (er ikke fitness deltaker, men tar meg godt ut).

Så hva med deg:
-Eldre enn meg
-Liker å ta litt vare på deg selv
-Ønsker gjerne mer enn ett treff
-Trenger hjelp med noe handy i heimen.

Er det ett problem med boplass hos deg så har jeg bopell både i Haugesund og Stavanger.

Håper å høre fra en kjekk milf som gjerne vil bli litt bedre kjent med en grei kar som er lett å bli kjent med å som er til å stole på:-)