Hei, jeg søker etter deg som kan ha vanskeligheter med å oppnå god orgasme. Jeg er den typen som elsker å tilfredsstille folk og tar nemlig på meg utfordringen. Det er ikke noe bedre å se mot partneren himle med øynene, riste, synge med glede, og kjenne en gjennomstrøm i kroppen. Heller dette framfor at jeg gjør meg ferdig og forlater. Jeg både god til kyssing, beføling og ivareta og oppleve sensuell sex med god massasje, oppvarming og lek. Det er en bevist forskjell mellom "sex" og "love making" :-) Dette er selvfølge med at følelser ikke er blandet inn, men mer for at oppnåelige ønsket er å danne en helhetlig og deilig opplevelse en kan leve seg inn i. Det er snakk om å utfylle behov med det lille ekstra.

Mye av sex går mye via attraksjon en aktuell forbindelse mellom partnere og derfor ser jeg gjerne til faste aktiviteter. Det er ikke alltid et must attraksjonen må være der. Etter min mening har og kan mye teknikk, hensikt og framgangsmåte alt å si. - Dette begge veier.

Som sagt er hensikten min få til gode orgasmer utfra deg, slik at vi begge kan bli tilfredsstilt. Dette kan skje med ulike settinger. Er du en som vil prøve eller liker godt BDSM, så gjør vi dette for eksempel. Er du inn for noe god slikking, rollespill, dominant/sub og annet type lek så utfører vi det også. Meningen er å finne ut av nye ting samtidig bruke det som vi begge kan like godt.

Jeg bilder og mye annet å vise på profilen min (privat), men en venneforespørsel må skje først. send meg en PM og dine ønsker - så mulig vi kan holde en samtale gående. Har du allerede lest så langt, tror jeg vi begge kan være på god vei.

Generelt litt om meg
26år, snill, oppegående, sosial
Liker musikk (spiller instrument), liker Netflix and chill ^^
ER ferdig utdannet og har fast jobb
Har ikke et eget sted, men er ikke langt unna å skaffe meg det heller.
ER 185 høy, veier 80kg. Utstyret er godt behandlet med å passe på hvilket hi han har gått inn i. Den er 17-18 cm lang og klarer å bruke hodet.

Viktigste av alt er at jeg er veldig tilpasningsdyktig, jeg mulig ikke den "super bad boy" - men jeg kan innta fasen til å bli det selv om jeg er en god guy som liker å tilfredsstille deg. Så det kan bli røft på en varsom måte.

Så spørsmålet er; tør du? er du seriøs og klarer å ta det første initiativet?
Så skal jeg ta utfordringen - mic drop!