Hei, som tittelen sier så søker jeg treff med en dame/jente i Bergen, er ikke helt sikker på hva jeg skal skrive her dette er første annonsen min her inne på en god stund. Søker en fra 18-50 ca, da jeg liker yngre jenter men også veldig glad i milfer. Kroppsfasong har ikke jeg noe sånn super spesifikt da jeg liker slanke trente jenter, men liker også med mye former. Liker best at jenten er lavere enn meg, jeg er selv 185cm. Om du er i forhold eller ikke er ikke så nøye for meg, typen kan gjerne være med eller eventuelt ikke vite om det. Jeg er veldig diskrée og forventer det samme.

Kan skrive litt info om meg her også.
Kort om meg så er jeg 20år, bor i Åsane, veier 70kg, er slank og trent, blå øyne, pent ansikt, god hyigene, 19x14cm mellom beina, er utholden, åpen for å prøve det meste, blid, sosiale antenner og lett og prate med

Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe, vill avtale noe eller bare vil snakke med meg gjennom PM eller legg igjen en kommentar så kan jeg kontakte deg. utveksler gjerne snapp eller kik for og lettere holde en samtale.

Har noen bilder av meg i profilen, bare å ta en titt, blir glad for kommentarer