Kan jo skrive "enkelt og greit", men.. Elsker å slikke. Er ikke sånn at jeg er glad i deg, jeg simpelten ELSKER det. Så mye at jeg ikke føler noe behov for å få noe tilbake. Liker å tilfredstille, se (å høre!?) at du nyter seansen uten at du må føle for å gi noe tilbake. Er du glad i å ha ei tunge som leker med deg til du er tilfreds? Gode muligheter for at du kan få det

Kanskje lang tekst, men såpass burde det være!

Litt om meg:
Er en gutt på 28 fra Akershus. Bifil så slipper det å komme som noen overaskelse. Men allikevel er jeg i motsettning til mange veldig trygg på meg selv. Veit godt hvor jeg står. Åpen om det, men skriker ikke ut om det. Har Eget hus, eget lite firma, ja tilogmed egen liten bil. Sosial og omgjengelig. Noen bilder av meg finner du på profilen om du skulle lure på hvordan personen som skriver ser ut. Kanskje ikke de beste, men foretrekker å holde ansikt skjult før man eventuellt prater med noen som det kunne være aktuellt å møte.
Når det gjelder sex så har jeg for å være ærlig ALDRI vært med på noen "one night stand" med jenter, så det er kinda nytt for meg. Har igrunn ikke hatt behov for noen "one nights" heller. Tanken har nå i det siste begynnt å streife meg. Er glad i nærhet og kos, generelt det som hører med. Er vel ganske så åpen for det meste, så lenge det ikke innebærer wet/scat og smerte som strekker seg langt utover hva som er normalt. hva som er normalt kan vel diskuteres . Og sist men ikke minst. Jeg er ekstremt glad i å tilfredstille deg.
Litt om deg; Vel, du er ei jente som liker å bli tilfredstillt til du er fornøyd! Fortrekker at du er rundt min alder men klart, er det kjemi så er jo mulighetene store for at man tøyer strikken.

Hvis jeg skulle få bestemme hvordan et møte skulle vært:
En tanke som tenner meg veldig er at du ligger klar på senga eller i skogen eller hvor det måtte være, gjerne med bind for øya. Kanskje også bindt fast!? Jeg går inn å setter igang. Ville Starta forsiktig med kyssing og sleiking rundt på kroppen, uten å gå rett på det beste. Om du ikke har noe i mot det så gjerne varme opp med noe leketøy. Før jeg lar tunga gjøre resten av jobben. Når du sier du er fornøyd forsvinner jeg Og du kan ligge igjen med et smil, forhåpentligvis.
Annet alternativ er jo selvfølgelig å møtes først. Kanskje over en kaffe, øl, vin prate litt å bli kjent. Men er åpen for flere forslag.
om du er interessert i noe mer enn bare å bli slikka så selvfølgelig. Men jeg er i utgangspunktet ute etter å gi deg ei god tunge.

Hvordan er din drøm?
Treffes vi, og du liker det så stiller jeg gjerne som en fast kompis. Er dere et par så kan flere drømmer nevnes.


Forventer at du er Frisk, seriøs og renslig da jeg er det samme selv. Gjerne lite hår.


Hører jeg fra deg?