Hei i Bergen Jeg har lyst å treffe en ung jente mlm 18-28 i Bergen by med lyster, lengsler og som ønsker å finne ut hva som er deilig og hva som er godt.Hva skal til for å treffe nettopp deg? En jente som i dagen både er skikkelig og ordentlig, men som også er over snittet kåt og villig til å gi seg hen når vi treffes. Hvordan du ser ut og hvem du er, finner jeg vel ut etter hvert... Jeg har levd lenge nok til at flere typer jenter sjarmerer meg. Fellesnevner er likevel et fint smil, at du er velstelt og at du lever med en kropp du er fornøyd med. Da kommer nemlig X-faktoren frem i deg, noe jeg finner veldig attraktivt. Treffene er uforpliktende for oss begge, og vi treffes når det passer. Vi viser hverandre tillit og diskresjon. Det blir mellom oss.

Jeg er en businessmann boende i Bergen, like over 40. Ser bra ut, synes jeg, er oppegående og har sosiale skills. Har noen gode forslag til hva vi kan finne på sammen, og det har sikkert du og. Treff på dagtid eller kveld. Kanskje vi av og til kan reise på tur sammen?

Bilder sender jeg på mail til deg. Vi kan også treffes "in public" først, dersom det gjør deg mer komfortabel. Jeg har det ikke travelt, men leter etter denne ene å treffe. Kanskje deg? Gjør det da. Send meg en pm, for å vise interesse, så tar vi det derifra.
Gleder meg
PS: Er litt til/fra her inne på NP