Har kikket litt inne her den siste tiden, og gått til det skrittet å skrive her.
Jeg ser etter ei frøken som kunne tenkt seg å bare ha det morsomt i sommer og kanskje bli fast sengeparter, men uten forpliktelser.

Hvem du er spiller ingen rolle: om du har små eller store pupper, slank eller normalvektig, evt. litt ekstra gjør ingenting. Kvinnekroppen er veldig fin likevel. Alder spiller heller ingen rolle, yngre eller eldre, men du bør ha passert rundt 20 års alder.
Om du har noen spesielle preferanser for hva du liker er jeg med på det meste, jeg er trygg på meg selv i hvert fall!

Jeg er som nevnt ovenfor, mann på 28 og ikke det som står i profilen jeg har her. Jeg er slank (65/70 kg) og rundt 190 cm høy. Jeg er utadvent og en ellers trivelig type. Etter å ha gått ut fra et forhold for noen måneder siden kunne jeg tenkt å prøve noe uten forpliktelser.

Om det er flere jenter som tar kontakt, kanskje det kunne vært noe å ha en trekant? Jeg har ikke hatt det før, så det kunne vært spennende Si fra isåfall om det hadde vært aktuelt

Jeg har ingen bilder på profilen heller, så evt. det må vi ta over PM eller noe, men jeg har fått hørt av andre at jeg er kjekk. Jeg har blant annet kort skjegg.

Jeg tenker at vi kanskje kunne skrevet litt over PM først, og se om det faller i smak for noen av oss. Hvis ikke går vi heller ikke lengre!