Jeg er en gift mann som ikke søker ny kone/kjæreste, men jeg har en hemmelig "hobby" (massasje) som noen damer har satt stor pris på. Lyst å høre mer om dette?*
Du bestemmer hva slags massasje (har flere varianter). Jeg kommer hjem til deg.*
Forventer ikke noe og alt er helt gratis.*Det er annerledes, pirrende, deilig og spennende.

Når det gjelder typer massasje så er det opp til deg, hva du liker og vil for noe.

Du kan hovedsakelig dele massasjen inn i 3 kategorier. Vanlig, lett erotisk og erotisk massasje.*

Vanlig massasje er en vanlig "full-body" oljemassasje der både tær og fingre inngår men ikke noen "private deler" blir berørt og du er tildekt med håndkle eller truse etter eget ønske. Det er en myk massasje ment til å ligge å nyte berøring og for å slappe av. Det er ikke noen sportsmassasje med tyngde på muskeloppløsning selv om det jo blir litt av det ettersom at jeg masserer store muskelgrupper også men som sagt lett og mykt.

Lett erotisk er samme massasje som over men da dropper du gjerne trusa og BH, ligger naken, jeg masserer brystene og er lett bortom dine "private deler" i en omfang som du liker og ønsker. Du behøver ikke si så mye om du synes det er faut å be om, jeg forstår hva du ønsker og når det er nok . Det blir slik du liker det og er komfortabel med.

Erotisk massasje er en fortsettelse av den lett erotiske - du forstår sikkert - kan sende mer detaljert beskrivelse om du vil vite mer om den og er interessert.*

Det som er med denne "hemmelige hobbyen" er at det er en spesiell setting, ikke vanlig SPA for å si det slik**Det blir en spesiell spenning og hele seansen "pirrer" liksom på en spennende måte. Det er deilig og spennende.

Håper på interesse og kontakt. Epost matjoh111 at gmail dot com

Klem