Da har det kommet enda en "gutt søker..." annonse som ikke blir lest! Men jeg får prøve å slite ut tastaturet litt uansett. Got it? U-an-sett.. Flaks for meg at jeg ikke ser halvgal ut ellers hadde jeg vært en tapt sak.

For å ta litt om meg selv først så er jeg 25 år, ca. 180 og normalt/atletisk (?) bygd, om det går ann å si det? Jeg tilbringer mye tid i fjellet så jeg er ikke elixia-muskuløs, men av den typen hvor man har brukt kroppen.

Så om det er noen med god humor som ser etter en mulighet for å få litt underholdning en kveld/natt eller flere så er det bare å ta kontakt!

Regner med at du har fått et par hundre svar på annonsen din, men syntes nå det var så pirrende at jeg før gjøre en innsats for å fylle opp innboksen din!

For å ta litt om meg selv først så er jeg 25 år, ca. 180 og normalt/atletisk (?) bygd, om det går ann å si det? Jeg tilbringer mye tid i fjellet så jeg er ikke elixia-muskuløs, men av den typen hvor man har brukt kroppen. Jeg jobber innenfor olja og kommer til å tilbringe de meste parten av de neste to månedene i Trondheim, så om du tar kontakt og vi ønsker å realisere noe ved et senere tidspunkkt er det ikke umulig.

Om du går på profilen min for å se bilder må jeg desverre skuffe deg da jeg tok de vekk, bådde av personvern hensyn og litt i overkant mye interesse fra menn i 40 åra jeg ikke ønsket kontakt med. Men jeg kan gjøre mitt beste for å beskrive meg! Hodet har form som et litt firkanta egg med alt for mye hår, ikke for mye til å være et hode da det er kort hår på hodet og tredagers skjegg på resten. Men om det hadde vært et egg hadde jeg definitivt ha reagert negativt!

Ps. Som nevnt er humor noe som blir verdsatt