Hei, hyggelig at du tok turen innom.

Jeg er en sprek, morsom, og åpen mann i min beste alder, 33 år. Ser bra ut, har en slank, atletisk og sterk kropp. Elsker å kose med damer. Er mørk av utseende, brune øyne, mørkt hår, får høre at jeg ser bra ut, tenker allikevel ikke for mye på sånt.

Jeg vil gjerne komme i kontakt med kvinner rundt min alder eller yngre for uforplikta lek. Er åpen for det meste i senga, tenker at det viktigste er at vi finner riktig kjemi og tør å være ærlig med hverandre om relasjonen.

Det er kjempefint om du liker å kle deg i stramme utfordrende kjoler, kanskje litt lær? Jeg vil gjerne utforske det litt mer! Det er litt viktig for meg at du ikke er rund eller stor, fordi det tenner jeg ikke på, beklager. Slank helst, om du er høyere enn meg trenger ikke være et problem (178 selv).

Jeg er en trygg person å ha et uforplikta forhold til, kommer ikke til å plage deg, men jeg kommer til å erte deg når vi er sammen, og kose masse.

Vi kan treffes for en kaffe for å kjenne på kjemien først.

Ta kontakt om du vil vite mer om meg. Jeg kan ikke legge ut bilde her, men snapchat kan funke. Poster ikke nakenbilder av meg selv. Det får du bare i real life...

Håper å høre fra deg!

F