Jeg er en gavmild (dersom du gjør deg fortjent til det) og bestemt livsnyter i min beste alder som ønsker å komme i kontakt med "lekevillige" jenter som i likhet med meg nyter livet og alt det spennende og interessante det har å by på bosatt i enten Hordaland eller Rogaland. Er naturligvis åpen for svar også fra andre deler av landet, men da må du nok jobbe litt hardere for å skaffe deg den oppmerksomheten som trengs og jeg anser det at du tar kontakt som en indikasjon på at du ønsker å treffes på min hjemmebane og er villig til å flytte på deg for dette.

Som sagt er jeg en livsnyter og jeg elsker å oppleve nye spennende steder, treffe nye spennende mennesker og å nyte deilig og spennende sex. Elsker å strekke i både egne og andres grenser for å gi det hele en større grad av gjensidig nytelse. Dine grenser vil naturligvis i startfasen bli 100% respektert, men det forventes også at du etter hvert åpner deg mer opp for å teste ut nye gleder i livet. Så over til den bestemte siden. Jeg er en kar som alltid vet hvordan jeg vil ha det rundet meg og forventer at andre både respekterer dette og finner seg i at slik er det. Det værste jeg vet er falske mennesker og mennesker som gir seg ut for å være noe de ikke er, eller som etter mye planlegging ikke tørr å ta steget med å sette fantasier vi sammen har utviklet ut i livet. Er du en av de bør du holde deg for god til å svare meg. Er du derimot en voksen, anstendig og seriøs jente som ser etter spenning kombinert med nytelse der du i tillegg kan komme godt ut av det med tanke på min gavmildhet er du mer enn hjertelig velkommen til å svare.

Jeg er med andre ord på ingen som helst måte en forferdelig person som kun er ute etter å utnytte deg. La oss heller utnytte hverandre om du er med på den tankegangen.

Alder, utseende, etnisk opprinnelse osv har lite eller ingen betydning for meg så lenge du er dønn ærlig med meg og du er 100% seriøs og diskret. Anser jeg deg som for ung eller ikke den jeg ser etter vil du tidlig få tilbakemelding på dette. Våre møter vil alltid være på nøytral grunn (hotell e.l.) og jeg kan garantere deg at jeg aldri vil gjøre noe mot deg som du ikke har gitt grønt lys for på forhånd. Fantasien og til dels tidligere erfaringer gjør at jeg har et stort register av fantasier, rollespill osv å ta av, men mer om dette etter hvert.

Kun utdypende svar blir besvart.

Hører jeg fra deg???