...hvis jeg hadde møtt en der kjemien stemte,og at en hadde lyst å ha sex sammen,kunne det kanskje blitt som dette….,eller noe helt annet??

….Jeg ville ha strøket henne forsiktig på ryggen og på baken,og på lårene..,strøket henne forsiktig på den myke huden..,massert henne lett. Etter en stund ville jeg snudd henne rundt,og lagt henne ned på ryggen. Ville massert hennes bryster og mage…,ville smakt litt på brystene hennes og..Jeg ville behaget henne.,hadde villet at det skulle vært godt for henne... Noen lyder begynner å komme fra henne..,mer,mer,hvisker hun...Jeg bøyer meg litt frem,og hviler hodet på hennes varme mage et lite øyeblikk. Så flytter jeg hodet litt lenger ned,sånn at jeg kommer mellom bena hennes….Får henne til å ta bena litt lenger fra hverandre. Da ser jeg enda bedre en deilig fitte som nå er blitt litt våt..,jeg begynner straks å slikke. Først rolig...,og etterhvert litt mer,og litt hardere. Hun begynner å lage mer lyd nå, stønningene blir og kraftigere…

Jeg blir enda mer opphisset av det,og tar enda litt hardere i..,hjelper og godt til med fingrene nå.., får henne enda mer på gli. Hun forsetter å stønne,og lage gode,deilige lyder. Så…,ganske plutselig blir det enda mer,og høyere enn før…,det er like før det åpnes en dør. En dør inn til nytelsen... Plutselig skjer det som begge ønsker…,kroppen hennes spennes i en svak og vibrerende bue. Hun klarer ikke..,vil ikke holde igjen mer. Ahhhhghh,...,,jaaaaaaa…,utbryter hun da det går for henne….Jeg gir meg ikke…, forsetter å slikke..,smaker på den deilige dyvåte fitten..,jeg liker det..,liker smaken av en fitte som har det godt..,smaken av en deilig dames orgasme….Kroppen hennes er ikke lenger spent i en bue……….

Er det noen som bor i Bergensområdet.., eller som er innom der iblant (på hotell feks) som kunne tenkt seg å vert HENNE?