Hei,
Jeg er på søken etter en elskerinne, gjerne fast på sikt. Har vært her inne en stund så skjønner at jeg må virkelig overbevise dere jenter for at dere i det hele tatt skal gidde å lese det jeg skriver.
Må være deilig å kunne ha slikt et fruktfat av herlige (og noen mindre herlige) eksemplarer av det motsatte kjønn å velge mellom.

Men jeg liker en utfordring og tenkte at nå er det min tur til å prøve meg på et lite innlegg. Så hva ser jeg etter bortsett fra at du er dame/jente? Du er gjerne er yngre enn meg. Hvor mye yngre spiller liten rolle for meg og er egentlig opp til deg og hva du liker. Du er leken, utforskende, snill og grei. Det synes jeg er et fint utgangspunkt og så får vi se hvordan kjemien utvikler seg og ja, utseende har noe å si for både deg og meg.

Så, litt om meg som kan gjøre det lettere for deg å bestemme deg for om du vil sende meg en melding eller bare himle med øynene. Jeg er 35 år, bor i Oslo. Har en jobb innen økonomiens verden som jeg synes både er spennende og morsom. (kanskje bare jeg som mener det). Sånn ellers er jeg veldig mystisk... neida, liker å trene. Gjerne noe som involverer en ball og løping etter den. Og nå som vinteren nærmer seg gleder jeg meg til å få ski under beina. Men trener ikke sååå mye, liker sofaen og HBO også.

Og fordi vi er inne på en veldig fin side hvor vi kan skrive om alt det vi liker (og ikke liker) innenfor erotikkens verden kan jeg jo skrive noen ord om hva jeg liker. Det kunne egentlig blitt veldig langt hvis jeg skulle skrevet alt, men den siste tiden har jeg blitt mer og mer tiltrukket av den lille dominante i meg. Den har fått sluppet til litt, men vil gjerne slippe den til enda mer. Ellers liker jeg lek, utforske litt og overraskende nok, gjerne et langt foreplay. Oralsex er digg og jeg er en av dem som tenner på å høre en kvinnes stønn og nytelse.

Det var litt om meg. Er det noe annet du lurer på, er det bare å ta kontakt. Og ja, jeg vet jeg ikke har skrevet noe om hvorfor jeg søker en elskerinne, men det kan vi ta på meldinger hvis du ønsker å vite.

Bilder finner dere på mitt private album som dere må være venner med meg for å se.