Vet jeg kjemper mot massene når jeg skriver annonse her. Utrolig mange fler menn enn kvinner som søker etter en partner, men jeg tenker at treffer jeg den ene, den ene som er min match, så trenger jeg jo ikke søke mer.
Hvem jeg er. Jo jeg kan nok ikke måle meg med ungguttene i muskelstørrrelse og six-pacs. Jeg har heller ikke den største pikken som er på markedet, men jeg er godt voksen, erfaren og et utseende som de fleste kvinner synes er tiltrekkende. Godt utdannet og fungerer godt sosialt. Er diskret hvis det trengs.
Så hvem er du. Nå er det slik at vi har forskjellige preferanser. Siden jeg er 48 år må du t ahensyn til det, jeg har ikke noe imot at du er mye eldre, om du er mye yngre blir jeg betenksom. Utseendemessig liker jeg best de som har noen kilo for mye på kroppen. Det de fleste vil beskrive som frodig, fyldig eller til og med tykk. Heller 150 kg enn radmager.
Er i Trondheim mandag og tirsdag, og kommer tilbake i november. Vær ikke redd for å ta kontakt om du bare ønsker selskap med et glass vin eller to.
PS jeg lover deg orgasme om vi kommer så langt