Jeg er en mann på 29 år fra Stavanger, som søker ei jente for het, leken og lidenskapelig sex. Men egentlig... så søker jeg mer enn overfladisk sex. For meg, er sex en mulighet for dyp connection, meditasjon og tilstedeværelse. Jeg har masse erfaring, og elsker å leke. Jeg liker mest av alt naturlig dynamikk, som vil si at sex kan være fra det mykeste til det hardeste, med masse leking og stimulering. Jeg liker også å gi og få oralsex. Jeg er veldig renslig av meg, og forventer det samme av deg.

Det er ingenting jeg tenner mer på enn en jente som orgasmer, og jeg elsker å føre deg til orgasme, helst med kuken min! Jeg er veldig god på å gi massasjer i tillegg, og liker gjerne litt forspill. Vi må kunne være åpne og klare å uttrykke hva vi liker og ikke liker, og må også være åpen for å prøve nye ting. Det er også viktig for meg å kunne føle meg avslappet, å kunne le og smile og ikke ta ting høyttidelig. Jeg vil det samme for deg ;-)

Hovedsaklig søker jeg yngre jenter ettersom jeg alltid har vært med eldre jenter selv; helst mellom 18 og 25 år. Jeg har en normal, slank kropp og trener nesten daglig. Jeg er 185 høy, og har plass her i Stavanger. Jeg har ingen bilder her, og ønsker å holde meg anonym, men jeg kan sende deg bilder på PM.

Gleder meg til å høre fra deg! <3