Det jeg søker er noe som er nytt for meg. Jeg har lenge vært fasinert over den kvinnelige kroppen, og jeg elsker spill på kvinnens følelser seksuelt. Forplay er noe av det viktigste for meg, da jeg føler det er det som utfordrer meg mest.

Det jeg nå er ute etter er noe jeg ikke har prøvd så mye av før. Jeg ønsker en jente som vil være min submissiv, og jeg din dominant. Dette vil jeg prøve for å utforske nye måter å tilfredstille kvinnen på.

Hva jeg krever av deg:
Du stoler på meg, og lar meg gjøre det jeg føler for.

Noe kan kanskje virke sært for deg, men vil være tilfredstillende for meg, og du vil derfor akseptere det.

Du må tåle å bli bundet fast, og få bind for øynene.

Du aksepterer at jeg ikke har erfaring, men vil la meg utforske med deg.


Det er ikke den følelsen av å kunne være hard og sette deg på plass jeg er ute etter. Det jeg er ute etter er å ha tilgang til den kvinnelige kroppen din, utforske de ulike erogene sonene dine, men samtidig kunne ha kontroll over deg og kunne be deg gjøre det jeg vil.

Ting treffet vårt kan inneholde er:
Bind for øynene
Kroppsdeler bundet fast
Seng
Dusj
Massasje
Isbiter
Fjær
Og evt andre ting om du har noen ønsker. ( Jeg gjør dette for å lære så du får lov til å komme med innspill.)

Jeg kan love at dette vil ikke innebære noe smerte, du kan når som helst si stopp, om du ikke føler kjemien vil du slippe å gjennomføre det, og alt av treff vil være diskre.

Er det en jente der ute som kan være intresert i dette? Isåfall send meg en melding å si hva du tenker, fortell litt om deg selv, og din erfaring. Jeg gleder meg til å høre fra deg, håper du er der ute.