Grunnleggende kurs i markedsføring - Få alle begrepene i markedsføring på en lett forståelig måte.

Markedsføring til kvinner:
Du er på en fest. Du ser en hyggelig ung fyr. Du går bort til ham og sier: «Jeg er ganske god i senga!" Det er Direkte Markedsføring

Du er på en fest. Du ser en hyggelig ung fyr. Du spør om du kan få hans mobilnummer. Den neste dag ringer du ham opp og sier: «Jeg er ganske god i senga! Det er Tele Marketing.

Du er sammen med noen venner på en fest. Du ser en hyggelig ung fyr.
En av vennene dine går opp til ham og sier: "Hun der er ganske gode i senga!" Det er Annonsering

Du er på en fest. Du ser en hyggelig ung fyr. Du går bort til ham og oppdatere hans hukommelse: «Husker du daten vår for to uker siden og hvor god jeg var i sengen?" Det er Customer Relationship Management (CRM)

Du er på en fest. Du ser en hyggelig ung fyr. Du går bort til ham og sier: «Jeg er ganske god i senga!" Deretter knapper du opp skjorten og vise brystene. Det er Merchandising.

Du er en fest. Du ser en fin ung fyr. Du går bort til ham og forteller hvor smakfullt han er kledd og hvor godt han lukter.
Deretter tenner du på hans sigarett og skjenker et glass vin for ham og sier: «Jeg er ganske god i senga!" Det er PR (Public Relations)

Marketing for menn:
Du er på en fest. Du ser en hyggelig ung jente. Du går bort til henne og sier: «Jeg er ganske god i sengen, også kan jeg holde på hele natten uten pauser!"

Det er strider mot god markedsføringsskikk og svært misvisende til forbruker og forbudt etter markedsføringsloven