Er det noen som har spilt BlackBox? Kort fortalt er det et brettspill der man skal svare på hvilken spiller som passer best til en rekke påstander, og så skal alle spillerne gjette på om de fikk flest eller færrest stemmer, eller et sted midt i mellom. Hvis ikke du har spilt det finnes en anmeldelse her: http://www.brettspillguiden.no/kritikker/?gid=713

Jeg tenkte det kunne vært morsomt å lage noen litt mer spennende kort til spillet. De som er der nå er av typen "Besserwisser! Hvem ville du valgt som ditt 'ring-en-venn' alternativ på 'Vil du bli millionær?'”, og "Du må ha vært et søtt barn. Hvem?”, men det kunne vært morsomt med noen litt mer juicy spørsmål.

Hvis vi kan samle noen påstander i denne tråden skal jeg sortere dem, og lage en pdf så man kan printe ut nye kort selv. Alle forslag mottas med takk, gjenomtenkte eller ikke, bare kjør brainstorm!

Dersom du ikke eier BlackBox kan du enten kjøpe det (det er et artig spill) eller du kan bruke disse spørsmålene for seg selv for en morsom festlek.

Etterhvert som forslagene kommer inn vil jeg oppdatere denne posten med en liste av påstandene her.

(Merk at jeg ikke står i forbindelse med rettighetshaverne til BlackBox, ikke har planer om å utnytte dette kommersielt, og ikke tenker å bruke noen opphavsrettsbeskyttede elementer fra BlackBox i kortene vi lager)

Innkomne forslag
Binysgjerrig - Hvem har hatt sex med noen av samme kjønn?
Kanin - Hvem hadde sex sist?
Kanin - Hvem har oftest sex?
Ansvar for egen nytelse - Hvem onanerte sist?
Ansvar for egen nytelse - Hvem onanerer mest?
Ut i naturen - Hvem liker å ha sex ute?