Etter forrige ukes utbrudd her inne angående snøvær i nord-Norge, så kan det nå meldes om lysere kvelder med plussgrader, vinterstillongs er pakket bort og sommerstillongsen er kommet på.
Snøen tiner i voldsom fart, så stor fart at det er kommet flomvarsel. Og nei det er ikke bare i naturen det er flomvarsel. Jentene i nord blir også vårkåte, så det er nå flomvarsel i truser og krattskog. Det er nå tiden for mange snø og jordskred i og med at vi har fjell fulle av snø. Ja til dere i sør. Mye av det dere kaller fjell er det vi her oppe i gokkgokkland kaller for en liten knaus.
Folkens, våren ser ut til å nærme seg i nord, bare 2 måneder til vi kan hive på sommerdekkene på bilene, sitte på sparken ei ukes tid før vinterdekkene må på igjen og det er sparkeføre på nytt. Bare å håpe jeg rekker å få potetene i jorden og få tatt dem opp ila den uken.
Male huset skulle jeg også gjort. I fjor så ordnet jeg med dugnads gjeng. Jeg meldte da at jeg stilte med øl, sprit, og grillmat. Men vi snakker jo selvfølgelig om nord-Norge. Så det dundret jo på en gjeng stor som 4 fotball-lag. Yes tenkte jeg, huset malt på rekordtid.
Jævlene brukte malingsspannene til å sitte på mens de drakk oop øl og sprit, grillmaten spiste de også. Etterpå sto de som spørsmålstegn når jeg nevnte husmaling. De trodde jeg trengte dugnadsgjeng til å drikke og spise. Straks arbeid ble nevnt så forsvant de.
Så i år skal jeg gjøre det samme igjen. Men jeg skal kun invitere meg selv, jeg trenger ikke en dugnadsgjeng for ikke male huset. Klarer helt fint å ikke male huset alene selv.
Men om det var gøy i fjor, javisst var det det.
Men så er det bare å håpe at det tiner nok snø så vi kommer til å få malt i 1. Etasje før neste vinter kommer....