Sitat Opprinnelig skrevet av blahzay
Forumet tiltrekker seg nok en viss type folk. Det er vi alle enige om. Spørsmålet er hvorfor du er tiltrukket forumet?

Det er greit at du ønsker å fremstå som den kloke. I don't mind.. Men hvorfor skal du i samme slengen insinuere at medlemmer av forumet kanskje ikke er så fjonge som deg selv?

Og før du spør hvorfor jeg mener det, les gjennom hva du skriver.

Du må gjerne veie ordene dine litt, før du får de på papiret.
Jeg har ikke sagt at forumet tiltrekker seg en viss type folk. Jeg har derimot sagt at det råder en dårlig kultur på stedet. En kultur kan heldigvis endres til det bedre. Og det håper jeg at skjer. Det hadde vært fint om nakenprat kunne ha blitt brukt til nettop nakenprat, og ikke nakenfordømmelse, nakenfientlighet, nakenhets. Hva med litt nakenåpensinnethet eller nakennytenkning, supermoderator?

Det er hyggelig at du ser på innleggene mine som kloke ord. Da føler jeg at jeg treffer, og det er både hyggelig og til videre motivasjon. At jeg ønsker å fremstå som det ene eller andre er dine ord og din versjon av meg.

Selv ser jeg på mine innlegg her i denne tråden som et forsøk på å skape en bedre kultur hvor både den ene og den andre siden av en sak kan diskuteres - uten at vi skal måtte ty til aggresjon og sinne. Det er jo ikke særlig stimulerende for en god nakenprat.

Du legger også ord i min munn når du sier at jeg insinuerer at medlemmene av forumet nakenprat ikke er så fjonge som meg selv. Det er synd hvis det er slik å forstå at du tar deg nær og føler deg truet at fornuft