Siste gang vi var på spa, ble det «all the way» i dampbadet! Jeg har ikke tenkt på annet siden, og jeg blir like kåt nå som da.

Det har vært en del snakk om sex på spa her inne, og la meg først si at spa ikke er stedet for åpenbar sjekking og sex. Vi er der for å koble av, og bare være oss to. Single menn som stirrer og bare snakker med meg hvis jeg er alene har jeg ingenting til overs for. Men vi er altså av typen som blir kåte på hverandre av naken hud, vann, badstue og dampende varme.

Mannen min har lenge snakket om å ha sex inne i det mørke dampbadet. Vi har vel tenkt mest på litt tafsing og suging, men sist gang ble det skikkelige saker med orgasmer for begge to. Slikt går bare an på dampbadet der hvor man skal spyle rent etter seg! :-)

Vi gikk inn, sjekket at vi var alene og satt oss ned og fant roen. Han fortalte meg hvor tiltrekkende jeg var og at han fremdeles tente på kroppen min etter mange år sammen. Han kysset meg, og jeg som egentlig ikke liker å kysse noe særlig nøt det ekstra denne gangen. Det ble et langt vått kyss med tunger som lekte til begge stønnet. Da snek han hånden ned mot musa mi og fant klitten. Det var som å tenne fyr på en tønne med bensin og jeg sugde meg fast i leppene hans og ynket i nytelse. Kjente at hele den blodrøde fitta mi hovnet opp, så klitten bulte ut. Etter hvert forsvant hemningene og jeg sank ned på ryggen og spredte bena så han virkelig kunne fingerpule meg.

Han kjørte to fingre inn mot det myke g-punktet, ut og inn, fort fort, og jeg hadde gjentatte orgasmer. – mer, mer, hvisket jeg og kjente det steg og steg. Hvis noen hadde kommet inn tror jeg at jeg hadde gitt blanke, f…, jeg hadde mistet alle hemninger. Jeg spredte bena enda litt til og tok et fast grep rundt armen hans, pumpe, pumpe…litt til…..litt til – nå spruter jeg på hånda di, sa jeg og kjente det sprutet en tykk stråle på han, og rant så deilig varmt nedover rumpa. Orgasmen veltet over meg og jeg klamret meg rundt halsen hans som en hjelpeløs liten jente, passe horete og gjennompult. Det rykket til i kroppen en god stund før kroppen endelig kom til seg selv.

Nå visste jeg hva min jobb var. Og det var å gi han et skikkelig sug! Kukken hans var stor og steinhard og pekte rett mot nesa mi. Jeg tok takk i ballene hans, åpnet munnen og dro kukken mot meg. Smurte saftene hans godt på leppene før jeg gapte og presset pikken så langt inn jeg kunne. Tunga mi lekte med det steinharde pikkhodet. Mmmm, så godt, varmt og glatt, han fyller hele munnen og jeg blir så tilfreds og lykkelig over å tilfredsstille hans brennene begjær. Han kjørte kukken sin ut og inn mellom leppene mine i en jevn rytme. – Hva om det kommer noen….? Drit i det, jeg vil suge til han kommer. I dag har jeg bestemt meg, jeg VIL at han skal komme i munnen min. Nå er det på tide at fantasiene settes ut i livet nå. Jeg sitrer av spenning og begynner å lengte etter spermen hans på tunga…… – kom igjen, munnpul meg så lenge du vi! – Nå kommer jeg, sier han og vil trekke seg ut, men jeg tar tak i rumpa hans og skyver han inn igjen, og før jeg visste ordet av det var munnen min full av han. Deilig varmt og seig cum…….. Det var fullbyrdet. Endelig fikk jeg oppleve det jeg har sett for meg hundrevis av ganger. Han kom faktisk i munnen min, og jeg kjenner meg så lykkelig! Mmmmm, sier jeg, mens han stønner og stønner til pikken er helt tom.

Tenk at vi gjorde det!! Fremdeles kan jeg ikke tro at det er sant, og vi har snakket om det hver dag siden. Hver gang eser fitta ut, og tennene løper i vann. Jeg vil gjøre det igjen. Og igjen. Og igjen! ;-)