Drømmedama, kan det være mulig?

Jeg må klø meg litt i hodet her, for du finnes jo bare i drømmene mine…

I 20-årene... Slank... Sprettrumpe... Strøkne deilige pupper... Begge de to sistnevnte bare må jeg føle på. Ta på. Du liker det røft sa du? Playrape? Er det mulig! Tenker på alle de mannfolka som allerede kanskje har fått ta for seg den deilige kroppen din. Du som egentlig skulle ha vært min hele tiden! Du virker som ei oppegående jente også. Ei som vet hva hun vil ha. Som ikke er redd for det ukjente.. Som likevel vil underkaste deg totalt et møte med en fremmed kar, som fritt får ta for seg akkurat som han måtte ønske.

FANTASIEN:

"Jeg ser deg gå i veikanten et stykke foran meg, jeg vet at det er deg, selv om jeg aldri har møtt deg før, for du har fortalt meg hvor du skulle være på forhånd. Du hører motorduren en god stund før jeg kan se deg, men du er ikke helt sikker på om det er meg, ikke før jeg svinger ut rett foran deg, bråstopper bilen og hopper ut, løper rundt på den andre siden hvor du står, tar tak i deg med et hardt grep, åpner døra med den ledige hånda og river deg inntil meg og skyver deg inn. Du legger merke til at det er rumpa di jeg tar tak i når jeg smetter deg inn. Du ser småredd ut men virker allerede nå nesten litt resignert på hva som er i ferd med å skje. Jeg løper rundt bilen og hopper inn. Snu deg sier jeg til deg, samtidig som jeg tar tak i begge hendene dine og stripser de sammen med ett par svarte strips jeg hadde liggende i bilen. Før du vet ordet av det så har jeg tredd ei lue ned over ansiktet ditt så du ikke ser noe som helst. Motoren starter, og du kjenner bilen røre på seg. Vi kjører.

Det er langt å kjøre fra Åsane til Indre Arna, og for deg føles det uendelig mye lengre med øynene tildekket. Du vet heller ikke hvilken vei vi kjører. Det er det bare jeg som vet. Underveis har du spurt meg om hvorfor jeg gjør dette, men du har fått klar tale om å holde kjeft mens jeg kjører. Så du tør ikke annet enn å gjøre det.

Bilen stopper plutselig. Du hører meg gå ut. Bakluken åpnes og lukkes igjen. Døra der hvor du sitter åpnes og jeg drar deg ut. Du gjør litt motstand men gir ganske kjapt opp da du skjønner at det ikke nytter. Det er stille rundt oss. Ikke en lyd å høre og du lurer fælt på hvor du er. Jeg fører deg bort fra bilen, og inn på en liten skogsvei. Du snubler deg bortover, men på et vis så går det bra. Jeg holder et stramt grep i armen din.

Vi stopper opp og du får beskjed om å stå i ro. Du registrerer et klikk og der er hendene dine løs fra stripsene. Før du rekker å tenke over det tar jeg fatt i den ene hånda di, løfter den opp og binder den fast i en grein i et tre. Det samme gjør jeg med den andre hånda di slik at du er bundet fast inntil treet. Jeg går tett inntil deg bakfra og du kjenner pusten min i ørene dine. Det er stille. Det er nesten som jeg kan høre hjerteslagene dine pulsere ut i det blå.

Brått tar jeg tak i beltespenna di, løser den ut, åpner knappene i dongeribuksa du har på, og drar den ned på knærne. Undertøyet ditt er fremdeles på. Sort truse. Sexy som faen. Nesten gjennomsiktig. Jeg skimter noe jeg liker på innsiden. Jeg stryker over rumpeballene dine og kjenner det begynner å rykke i kuken min. Hendene mine glir rundt til den andre siden og du kjenner fingrene mine gli lett over fitten din, jeg beføler deg, utenfor trusa. Tar meg god tid.

Du står der helt rolig. Nesten som om du er paralysert. Du liker det. Du er våt. Det har du vært lenge nå. For du har en viss anelse om hva som skal skje.

Hendene mine smyger seg opp under skjorta di, og utenpå puppene dine. Jeg stikker hendene kjapt under BHen, og tar for meg så godt jeg kan. Jeg må kjenne på godsakene. Det er mykt og godt.Jeg slipper taket, smetter fingrene bak på ryggen din, knips, så har jeg åpent stroppen på BHen slik at jeg lettere har den tilgangen jeg vil ha.

Helt ut av det blå kjenner du trusa di blir dratt nedenfor knærne dine. Brått kjenner du noe hardt legge seg inntil gropen mellom rumpeballene dine, og det går opp for deg at jeg har stått der med kuken ut en stund allerede…
Jeg vrir deg rundt. Tar tak i håret ditt og drar deg bakover mot meg. Jeg presser rumpa di ut mot meg helt til du omtrent står i strekk, og du føler at kuken min presser mot fitta di. Du kjenner det rykker til, og lynraskt har jeg kjørt kuken min så langt inn det går an å få den. Du er klissvåt. Jeg rykker til igjen. Denne gangen ennå hardere enn første gang. Jeg drar deg ned mot meg mens jeg støter på. Kjappere og kjappere for hver gang.
Det gjør vondt i håndleddene og i hårbunnen når jeg støter til, men du nyter det noe så jævlig likevel. Det samme gjør jeg. Nesten dyrisk knuller jeg deg så kjapt og hardt, men saften fra fitta di renner ut og ned langs skaftet mitt. Du kjenner det bygger seg opp inne i deg. Du er så sykt kåt i det øyeblikket orgasmen slår til at du knapt vet hvor du er. Det rister i deg, og du klynger lavt. Det virker nesten som om du vil ha mer av dette. Det får du ikke. Du har knapt fått pusten tilbake da du kjenner det rykke til noe så jævlig i deg, og du kjenner spermspruten min står langt inne i deg. Nå det jeg som rister mens jeg tømmer alt jeg har inne i deg.

Jeg stopper opp. Kuken er fremdeles inni deg. Lua er fremdeles tredd nedover øynene dine. Hendene mine beføler brystvortene dine. Det er stille. Helt stille. Jeg trekker meg ut. Ser på at spermen renner ut av deg. Før jeg løsner på tauet som bandt armene dine, og drar av deg lua.

Vi smiler. Masse. "

:-)

Vil du? ;-)