http://inserbia.info/news/2013/09/ru...t-of-oral-sex/ Fant dette på nettet,menst jeg lette etter info ang en nylig funnet bombe fra WW2 i belograde(thanx google)

En skole for kvinner som vil lære bla. å gi skikkelig blow jobs(Ganske teit navn egentli,har da svært lite me å blåse og gjøre) De betaler ca 3,500 Russian rubles (about 85 euros / $113) for å lære det.
Noen som vet om 3500 rubler er mye i henhold til lønninger i russland osv???

(Viser vel og kansje litt hvor hårsåre vi mennesker er på kritikk fra partneren i sengen,når folk vil betale for å lære å gjøre det "skikkelig" istedet for å spørre partneren om de gjør det riktig.)
Kunne vert morro å se noen prøve og starte noe slikt her,bare for å terge rødstrømpene om ikke annet.God ide for Aprilspøk neste år

Men det burde da finnes noe for menn om hvordan tilfredstille kvinnen etc.

http://www.vice.com/read/guide-eating-pussy-100-guides

Pers.Tror jeg at jeg hadde dødd av latter, om jeg hadde vert observatør på dette kurset.Se en hau med kvinner kjæle med en dildo,menst en "lærerinne" går rundt og komenterer hva som gjøres feil etc.
For ordens skyld,tviler jeg ikke et sekund på at det ser om mulig enda mer dumt ut å se en hau med menn sitte å kjæle og slikke på hver sin fleshlight,med en instruktør tilstede

På den annen side,er jo posetivt at noen er villig til og gå til slike lengder for å tilfredtsille partneren sin