Dette er ikke den første profilen jeg har her, den forige ble slettet etter ønske fra meg når passordet til brukeren kom i feil hender. Føler nå at det er på tide og prøve igjen.

Så hvem er jeg?
- En gutt bosatt i Oslo i midten av 20 årene, studerer og jobber på siden.
- Er ingen Don Juan, men vil samtidig uten og virke for bråsikker si at jeg ser Ok ut. Ca 184 høy, slank, mørkt hår. Av diverse grunner kommer ikke bilder av meg ut på nettet, men kan gjerne sende om jeg vet hvem som sitter på andre siden.

Har et par ting jeg ser etter: Du må være litt utadvendt og ha litt sans for humor. Du må helst bo i Oslo området. Alderen er ikke så alt for viktig, det er mer viktig hvordan du er som person. Utseende messig er det på ingen måte noe krav at du ser ut som en modell, men det er viktig at du vet og ta litt vare på det selv. Har ingen "nedskrevne" krav om hvordan en jente/dame skal se ut så kommer ikke til og sitte her og ramse opp høyde, hårfarge, osv osv.

Ser på dette tidspunktet ikke etter en kjæreste, men er heller ikke hypp på det typiske "tøm, røm og gløm" etter 1 dag på msn. Gjerne bli litt kjent, kanskje ta en prat og se hvordan kjemien er. Finne på noe morro og utforske denne "verden" som jeg tror de fleste her inne er ganske interesert i .

Høres dette ut som noe for deg? Sleng av gårde en PM så tar vi det derfra.

Ha en fortsatt god kveld folkens