Hei,
er du jente og i nærheten av Haugesund? Ønsker du en god og sterk arm å ligge på? Jeg er en mann på 37 med glimt i øye og gode armer som jeg gjerne låner bort for en natt.... eller mer ;-)

Det er jo et kjent faktum at jenter oftere søker nærhet og trygghet enn gutter og kanskje har et sterkere behov for dette enn en tilfeldig sexpartner. Ettersom jeg er singel, kjekk og snill og ikke har andre forpliktelser, tenkte jeg at dette kanskje kunne være noe jeg kunne bidra med?

Dette er noe jeg aldri har gjort før, og heller ikke vet om finnes noe interesser for, men det kan jo ikke skade å legge inn et innlegg :-)

Jeg hverken forlanger eller forventer noe som helst seksuelt, og tilbyr dette kun som en vennlig "tjeneste", helt gratis og uforpliktende. Men dersom situasjonen og stemningen tillater det, så ser jeg heller ikke noe i veien for å tilfredsstille eventuelle andre "behov" for deg ;-) dette blir i så tilfelle helt og holdent opp til deg, der og da.

Er du interessert? Send meg en pm, så ser vi hvordan det utvikler seg. Jeg sender deg gjerne bilder av meg selv om ønskelig og svarer deg på alt du måtte lure på av spørsmål.