Så la oss slippe våre hemninger og klær løs og la det stå til. Om du forstår hva jeg mener? Og hva er vel bedre mellom en mann og en kvinne enn å begynne med å utforske hverandre, spontant og lidenskapelig - mange ganger.

Jeg snakker selvfølgelig om sex. Men ikke om kjapp mekanisk sex. Nei, jeg sikter til sex der du definitivt bør ha endel timer å avsette. Ja, du vet hva jeg snakker om. Det handler om å utforske hverandre. Nakne kropper som lidenskapelig berører. Kropper som tar seg tid til å bli opphisset. Og ikke før vi er utholdelig fristet av hverandre går vi over til vill og uhemmet sex. Om og om igjen, med alle metoder. Kraftfullt og heftig.

Men det skal du vite at jeg alltid vil være respektfull og ta hensyn - uansett.

Og hvis du - etter det - fortsatt finner meg harmløs så fortsetter vi med økt innsats. Hvordan ville du likt å bli bundet fast? Bundet mens jeg tilfredsstiller deg hemningsløst. Og jeg snakker ikke om en rask orgasme og så ferdig. Jeg snakker om fristende pirring til du skjelver av nytelse. Eller kanskje du heller har lyst til å binde meg fast og... vel, det er igrunn opp til deg

Etterpå tar vi en kanskje en pause og nyter hverandre i sofakroken. Spiser litt god mat, kanskje ser en god film - før vi fortsetter på ny!

Og det er sikkert. Sammen kan vi ha det fantastisk. Så hvor langt tør du la grensene gå? Om jeg får lov vil jeg ta våre nytelser og fantasier lengre, mye lengre. La oss utforske dem sammen. Jeg vil ikke fortelle deg hva nå. Det får bli en overraskelse til senere.

Det er den beste måten å tilbringe en lørdags kveld på!
Om du føler det samme, og vil ta spranget, så la oss lage planer for helgen. Det kommer garantert til å bli fantastisk!