Hei.
Vi er et normalt par på 29 j og 31g. Vi har god erfaring med å ta med oss andre inn på soveromet for felles kos og gleder. Vi har en del erfaring med ekstra mann og har også forsøkt med jente. Begge delene har gitt oss mersmak. Vi er også åpne for å forsøke med et par der partnerbytte er aktuellt.
Vi har gjennom årene eksprimentert en del innenfor sex og liker i grunn det aller meste innenfor normal sex. Av det mer kinky som faller i smak er lett bondage og fisting.
Vi liker også og ta litt bilder for egen glede. Har desverre ikke blitt noen bilder med oss begge, da en alltid har vært bak kammerat. Vi liker ikke å spre bildene for alle vinder men å nyte de selv.
For at et treff skal være velykket er god komunikasjon på msn i starten viktig. Ærlighet varer lengst.
At man holder seg til avtaler og det neste er at man ikke tar seg selv så høytidelig. Vi holder oss innenfor avtalte grenser og tvang er absolutt noe som ikke skal forekomme.
Vi er ønsker ikke å flest mulig sexpartnere, men noen få som vi kan treffe av å til. Stabilitet gjør at det det blir bedre og bedre etter hvert man blir tryggere på hverandre og vet hva den andre liker.
Vi er av den sorten som liker å fly på byen hver helg. Vi liker oss godt hjemme men god mat og drikke. Kansje en film eller lytte til musikk. Så vi foretrekker treff hjemme og ikke på hotell.
Håper dette gir dere litt innblikk hva vi er ute etter


Litt om oss:
Hun er den utadvente av oss , menst han er den mer stille og rolige typen.
Hun: 165, normal, langt lyst hår, 75 b, percinger nedentil.
Han: 177, mørkt kort hår, kraftig, normalt utstyrt.
Ellers så har vi to barn, hus, bil og masse gjeld som de aller fleste


Lyst å få kontakt med oss så gjør det

Håper vi kan bli kjent for felles nytelser fremmover

Klem fra ossto