Hei Trondheimsdamer.

Jeg er en mann (gutt) på 27 år som er interessert i å treffe ei hyggelig dame ( 40+/-, diskriminerer ikke..) for en flørt over en kaffe eller en drink, med mulighet for å kose seg videre etterpå hvis vi begge har lyst.. Jeg bor i Trondheim og er student med en del kvelder til rådighet.

Jeg er ca 1.75 høy og veier 77 kg med normal kropp og utstyr (tykkere enn normalt). Ellers har jeg fått beskrevet at jeg er ganske søt av utseende og veldig snill og sjarmerende. Om jeg skal ha skjegg eller ikke skal du få bestemme..

Jeg har alltid hatt lyst å være med en eldre dame som vet hva hun vil og har opplevd en del, da jeg er ganske åpen av meg og ikke redd for å leke. Om du er frodig, blond eller mørk er ikke det viktigste, da jeg tenner mer på kjemien som kan oppstå i spennende situasjoner. Vi er selvfølgelig begge renslige og sykdomsfri, og ikke minst diskret.

Hvis vi begge skulle være videre interesserte er det beste om du har et koselig krypinn et sted nært sentrum da jeg bor på studenthybel..

Ta kontakt på innboks da vel, så kan vi snakke litt på mail eller sms, jeg vet det er mange som tenner på tanken og mange som leser her inne Alder er ikke det viktigste hvis kjemien er der..