Hei!

Litt om meg;
Jeg er en gutt på 18 år som går på videregående. Jeg er 180 høy og veier 70 kg, det vil si at jeg er normal/slank. Jeg har brunt hår og brune øyne, og vil si at jeg har et godt utseende. Mine interesser går ofte til natur og fotografering. Er veldig sosial av meg, har et stort sosial nettverk og anser meg selv som en veldig hyggelig person. Jeg er ikke spesielt flink til å sitte stille, jeg jobber en god del ved siden av skolen og elsker det! Jeg er veldig renslig og vasker meg veldig ofte, samme burde være.

Bor litt utenfor Oslo, i Lillestrøm.

Det jeg søker;
Jeg søker treff med en dame mellom 18-45 år. Grunnet til dette er at jeg ble singel for en stund tilbake, nå er det på tide å oppleve noe nytt! Selvsikkerhet, humor og sosiale egenskaper er en stor pluss som jeg legger vekt på. Utseende er ikke altfor viktig, så lenge du stråler fram på en positiv måte. Jeg søker ingen fast elsker, men det kan fort skje hvis kjemien fungerer og vi begge vil fortsette.

Annet;
Jeg er vant til "vanlig" sex, men er veldig nysgjerrig av meg og åpen for nye forslag! Jeg har kun hatt en fast elsker, det er da min tidligere ex kjæreste. Sex erfaringene fra henne var ikke spesielt stor, da vi kun var sammen et halvt år.


Som du kanskje har sett har jeg ikke noe bilde av meg, dette vil selvfølgelig bli utvekslet. Rett på sak kan være en mulighet, men først og fremst vil jeg "bli litt kjent" først. Treffet vil i så fall foregå i nærmest framtid! Treff sted vil avtales nærmere! :-)

Bare å sende pm!

Ha en fin kveld videre! :-)
Mvh Unsure