Etter ett snart tre år langt forhold preget av rutiner rundt det å ha sex er jeg nå helt klar for nye eventyr. Etter tre år på "toppen" er jeg klar til å gå tilbake til det sexlivet jeg hadde før forholdet. -Variert sex med spenning, spontanitet og overraskelser. Etter ett så kjedelig sexliv som jeg har hatt er jeg sikker på at lysten til å prøve nye ting, og ikke minst gjøre alt man før har gjort, helt klart er til stede. Jeg har jo ikke glemt mine gamle kunster
-Det føles faktisk litt godt å ha blitt singel igjen!


Jeg har ikke den perfekte kropp, men jeg trives i den kroppen jeg har. Jeg er kanskje ikke den smarteste kniven i skuffen heller, men jeg vet å glimte til sånn i ny og ne. -Og så er jeg åpen og ærlig og sier ting rett fra levra (det er vel også grunnen til at jeg er singel nå)


Hvordan du ser ut, alder og erfaring (eller mangel på erfaring) spiller ingen rolle. Jeg ser etter ei jente jeg kan trives med og ha det gøy med, men ser nok ikke for meg ett forhold med det første.


Er du gira, så send noen ord i inboks.
-Som brukernavnet mitt sier så er jeg en 90-modell som holder til i Trondheim. Har bil, så kommer meg da rundt hvis det er aktuelt.