Først og fremst sier jeg hei til alle dere nakenpraterne! Jeg må si denne nettsiden er egentlig helt rå. Jeg har vel ikke vært her inne på NakenPrat veldig lenge, og det var rett og slett fordi jeg ikke visste at det fantes slike nettsider.

så var det til presentasjon av meg ..

* Jeg er en ung gutt, men mener selv jeg er mere voksen enn til tallet. Ja, 18 år. Mange her inne sier det er for ungt osv. men jeg er helt sikker på at jeg vil være en bruker her inne, og søke etter det jeg vil treffe. Dette har jeg tenkt igjennom mange ganger, og jeg merker at dette er noe jeg vil, og tar seriøst i forskjell til mange andre. Jeg er 100% heterofil.

* Jeg får høre fra endel folk i dagliglivet at jeg er ganske kjekk og har et bra utseendet. Så dette tror jeg da på! Jeg er rundt 179-181cm lang. Jeg trener på treningsstudio, og det er veldig viktig for meg. Jeg er slank og litt muskuløs. Jeg har noen forbilder som Aziz Shavershian. (sikkert mange som ikke vet hvem det er, men google det!)

* Jeg bor i nord-trøndelag, men noen ganger kunne jeg ønsket at jeg kunne bodd lengre sør!

Så er vi kommet til det jeg søker .. (Jeg må først si at det er ingen krav om å være superslank og modell for å treffe meg.)

Jenter
Det hadde jo vært perfekt å treffe en i samme alder som meg, som søker det samme og vil det samme. Men jeg tror ikke det er så mange på min alder av jenter som er her inne. Når jeg sier en jente i "samme" alder som meg, tenker jeg ikke bare på jenter på 18. Det er vell en grense fra 18-25+, kanskje mere, som ligger under kategorien "jenter".

Kvinner/MILFs
Jeg som alle andre har en fantasi og noe man tenner sykt på. Og for meg er nok det Kvinner som er litt eldre enn meg, eller da rett og slett Milfs(mødre). Jeg tenner også på de som er ganske mye eldre enn meg! Mødre fra 18 år gjelder også. Men en alder fra 25-70 kanskje?

Jeg må ærlig inrømme at når jeg sitter på gutterommet mitt her hjemme, og ser porno, så går det ofte i kategorien MILF/Mothers osv.

Par
Jeg har også lyst til å prøve noe veldig spennende som å treffe et par. Dette treffet vil da ha jenta/kvinnen i sentrum. Jeg ser for meg et hotellrom, eller også i bil


Håper at noen av det motsatte kjønn, eller par tar kontakt! Dette er noe jeg vil, og har prøvd å fått til før, men uten noe hell. Jeg håper da at det blir et treff med en eller noen der ute snart! Og dere må ikke tro at dere ikke kan sette dere ned å ta en prat med meg, bli kjent med meg. For jeg er helt åpen for å møtes for å bli kjent. Jeg kan tenke meg at jeg blir tryggere på meg selv også, hvis jeg "kjenner" personen(e) bedre.

Forumet består nok av mange mange flere menn enn kvinner, og det er fullt forståelig!

Sikkerhet og helse er svært viktig for meg også. Å være sykdomsfri er et must!
Ta gjerne en titt på bildene mine på profilen min. Jeg legger ikke ut, eller sender ansiktsbilder, før jeg er trygg på personen.

Vi prates!