Hei, vil bare si takk for at du ser på innlegget mitt. Og jeg håper at det faller i smak.

Litt om meg:

Gutt på 22 år som bor i Trondheim, men er ikke normalt herfra. Har en normal kroppsbygning, er snill og veldig utadvent. Har hørt av andre at jeg er kjekk, men det er opptil hva hver enkelt synes. Har et middels erfaring når det kommer til sex. Vil si at jeg ikke er jomfru men at jeg heller ikke har gjort noe spesielt kinkey. Jeg setter deg først, det vil du kanskje skjønne litt lengre ned.


Hva jeg ser etter:
Jente/dame i alderen 18-45 som vil være med å prøve ut nye ting. Jeg er veldig åpen for å høre om dine fantasier. Og er på ingen måte vanskelig å be hvis det er noe du vil prøve.
Selv har jeg fantasier om anal sex (både deg og på meg, alt ettersom hva du tenner på), dominans fra din side (dominatrix), wet sex, bruk av diverse leketøy.
Men ikke vær redd hvis det ikke faller i smak. Bare å ta kontakt så finner vi ut av det.

Hva jeg forventer av deg:
100% diskré
Seriøs
Høy renslighet
Bra utseende
-->All de tingen jeg forventer av deg, kan du forvente av meg<---
Om du er nybegynner (som meg) eller om du er rutinert har ingenting å si.


Tilleggs informasjon:
Er dessverre ikke spesielt mobil av meg. Så må bli i Trondheims området. Har ikke egen plass. Så hvis du kan stille med det, så hadde det vært flott. Men jeg kan også leie hotellrom til oss, for at vi skal få muligheten til å leke oss. Har ikke bilder på profilen min. Men dette er noe vi vil forveksle når du tar kontakt (krever bilde,så forventer også at du gjør det).

Bare seriøse henvendelser takk!

Håper å høre fra noen der ute

- Lekegutt1989