Hei alle sammen:-) Vil takke for nok ett meget hyggelig treff til dere alle som var her sist:-). Vi ble 40 stykker. Nå er det tid for ett nytt erotisk treff:-). Dato er 12 mai klokken 18.00 i Arendal. For de som har vært her før, så er det samme sted som gjelder:-). For de som ikke har vært her før, så blir adresse utvekslet når treffet nærmer seg.


NB! NB! Veldig fint hvis dere leser hele invitasjonen.

NB! NB! Veldig fint hvis alle gir en tilbakemelding på denne invitasjonen.(Svar prosenten sist lå på under 10% av alle de invitasjonene vi sendte ut( over 800 stykker ). Det går mye tid på å sende ut alle invitasjonene). Både om dere kommer, ikke vet eller ikke kan/vil. Det er veldig fint hvis dere sier ifra hvis dette ikke har noen interesse for dere, så slipper dere å få invitasjon ved neste treff og vi slipper å bruke mye tid på å sende til de som ikke er interessert i dette:-). Send en sms på 478 42 574 eller en pm her:-).

Prøver med dette å få til ett aktivt swingers miljø på Sørlandet og åpner derfor hjemmet til erotisk treff. Hvis dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til neste treff som arrangeres i privathjemmet i Arendal lørdag den 12 mai fra kl 18.00. Alle fra hele landet er hjertelig velkommen. Man vil prøve å ha en grei fordeling mellom par, jenter og gutter. Du må gjerne ta med ei venninne, en venn eller ett par hvis det er ønskelig. Bare send en melding om det på forhånd. Det vil være diverse rom for lek og morro (Se bilder). Ønsker at dere har med håndklær og kondomer for eget bruk. Jacuzzien står til fri disposisjon. Vi holder såpe, shampoo og toalettpapir. Hver enkelt tar med ønsket drikke. Overberuset personer vil bli vist bort fra hjemmet. Det er mulighet for overnatting for de som ønsker det, men ønsker da beskjed om det på forhånd. Vi åpner vårt hjem fra kl 18.00 og holder på til langt ut i de små timer. HUSK vi setter ei grense på antall personer, så viktig med hurtig påmelding. Første mann/jente/par til mølla prinsippet gjelder. Treffet er ett privat arrangement.


Vi har sett det nødvendig å ta en inngangssum for å dekke inn snacks, brus, kaffi, nattmat, nedvask etc.Summen er som følger:

Par 400,-

Single menn 400,-

Single damer 200,-

Dette betales kontant ved adkomst


Kleskode: Normal festbekledning/pent kledd, men det er selvsagt lov å være erotisk/sexy kledd.
Fra kl 22 tiden skal ALLE være erotisk kledd.
Damer: sexy undertøy, sexy kjoler, fetishklær osv.
Menn: boxer, singlett, fetishklær osv
Håndkle, morgenkåpe eller naken går selvsagt også bra!


Les gjerne tilbakemeldinger fra noen tidligere festdeltagere, enten på gjesteprofilmeldinger på vår profil, eller som svar på tidligere annonser.


Single menn som ønsker å delta og forventer svar fra oss SKAL legge litt arbeid i PM`en, ex: hvor er du fra, alder, høyde, vekt og gjerne litt om erfaring.

Vi håper det er mange som vil melde seg på og benytte anledningen til å møte likesinnede.


Vi mener det er viktig å presisere at tidligere festdeltagere, samt jenter og par prioriteres.


Dette blir en fest som de fleste andre fester , men nakenhet, erotikk osv. er lov og vi gjør om huset og legger til rette for en erotisk fest. Vi lager bl.a. ett rom med storseng, setter opp sex-huske, rom for binding osv. Vi har forøvrig ingen restriksjoner når det gjelder hvor man kan ha sex andre plasser i huset.

Vi setter også opp en massasjebenk.

Det er røykerom på altanen(under tak).

Det er to toaletter( 1 i andre etasjen og ett i kjelleren).
Det er dusj i andre etasje med plass til 2 personer.

Mange er engstelige for å ta kontakt fordi de er redd de ikke er erfarne nok, eller ”fine” nok… man behøver IKKE være erfaren for å delta, ei heller være modell. På festene er vi en herlig blanding av alle aldre og fasonger. Vi har heller ingen spesifikk aldersgrense annet enn at man er myndig.

Ingen er forpliktet til å delta i noe seksuell aktivitet hvis man ikke vil.
NEI betyr NEI uansett !!! Respekt er Alfa og Omega !!

Er du/ dere helt ukjent med erotiske fester, kan det være en idé å lese swingers reglene på f.eks. viproom.no, da disse er ganske standard.
For Par/damer er det akseptabelt om du/dere først og fremst bare ønsker å se hva disse festene går ut på. Vi har på hver fest hatt par/single som bare har kommet for å se hva det går ut på.

Det forventes at festdeltakerne respekterer hverandre bl.a. fordi vi ikke har noen restriksjoner på fetisjer eller legning.


Har du/dere spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. Er du/dere usikre og ønsker en samtale, gi beskjed. Vi gjør oppmerksom på at det er mye arbeid med å arrangere en fest som dette, så det kan ta noe tid å svare.

Det dere skal ha med på festen er: egne drikkevarer (Vi krever et visst måtehold), kondomer, håndkle, gjerne noe snacks til fellesskapet(frivillig).

Leketøy må dere gjerne ta med.

Det kreves diskresjon og renslighet fra ALLE festdeltagere og det blir ikke lov til filming/fotografering. Ulovlige narkotiske midler er selvsagt heller ikke lov!

De som ikke overholder festreglene blir bortvist fra festen og får ingen ny sjanse!


Til dere single menn:
Et lite tips først: skriv mer enn ”jeg kan knulle alle” eller ”jeg vil være alles slave” eller den typiske ”jeg har STOR kuk” – du trenger ikke sjekke innboksen da- du får ikke svar.
Hvis du melder deg på, vær forberedt på at du ikke får svar med en gang, kanskje får du svar så sent som festdagen da vi først må vite hvor mange damer/par og tidligere festdeltagere som kommer. Dette er ikke for å holde dere på pinebenken, det er erfaringsmessig vanskelig å vite sikkert hvor mange som kommer før helt oppi festdagen. Vi beklager dette, men mange sliter for eksempel med å finne barnevakt og klarer derfor ikke å gi oss beskjed tidligere. Vi føler det er bedre å informere dere om dette allerede nå, ettersom vi ikke vil ”holde folk for narr” ved å invitere, for så å sende beskjed om at vi allikevel ikke har plass.


Skriv litt om deg/dere på en PM/sms til oss om dette høres interessant ut.

Er det noe dere lurer på så er det bare å sende en melding på pm eller sms så svarer vi så fort vi kan:-)

Ønsker alle hjertelig velkommen til fest den 12 mai fra kl 18.00

Svarfrist: Helst innen torsdag 10 mai kl. 22.00.

Kan også treffes på tlf 478 42 574

Håper vi også denne gangen får til en flott og deilig fest:-)

Store klemmer fra oss