Jeg er så heldig å ha en herlig, sexy sjef som jeg har møtt her inne, og nå ønsker jeg å finne ei deilig, fordomsfri jente å dele ham med.

Aller høyest på ønskelista står at du har lyst og mulighet til å møte oss samtidig, da vi begge drømmer om å ha med oss ei som både setter pris på litt jentekos og som vil stå til disposisjon for ham. Men jeg vil også veldig gjerne at han skal ha ei tøs han kan kose seg med alene når jeg ikke har anledning - det fortjener han.

Vi holder til i Oslo og er i slutten av tredveåra; friske, diskré, kinky, utforskende og med få grenser, og jeg ser for meg at du kjenner deg igjen i mye av dette. Gjør du det, kan jeg love deg en solid, dønn pålitelig og vilt god elsker, som er sterk, utholdende og bestemt, og vil håndtere deg (eller oss ) deretter - og alltid med maks respekt.

Lurer du på noe, eller vil bli bedre kjent med meg eller kanskje bare satt rett i kontakt med sjefen, send meg en PM. Jeg er selv ekstremt kresen og nøye, og av alle de snart firesifra forespørslene jeg har fått her inne er han den eneste jeg har følt meg trygg nok på til å faktisk ta steget inn i virkeligheten med. Det har jeg ikke angret på - det vil ikke du heller