Hei!

jeg er en 26 år gammel mann fra Sandnes. Ser for tiden etter en knulle-kompis.

Nei, jeg er ikke interessert i engangstreff. Her er det snakk om noen jeg kan forme et langvarig, men uforpliktet forhold med. Har allerede ei elskerinne og det er mulig jeg kommer til å skaffe meg mer, så du må være ålreit med det.

Litt om meg:

Jeg er rolig og innadvent. Trives i stillhet og eget selskap, men er ofte ute og henger med andre. Har blitt fortalt at jeg har en "avslappet energi".

Jeg er ganske nerdete av meg. Om du er interessert i videospill, tegneserier osv. så er det fint Jeg spiller ikke så mye selv for tiden, men synes det er kjekt å spille co-op spill med andre.

Er litt hippie og har et avslappet forhold til kropp og sex (men har ikke alle her inne det?) og masse annet kontroversielt. Prøver å kutte ned på animalske produkter, men ingen planer om å bli vegetarianer eller veganer foreløpig. Opptatt av fellesskap og samhold. Er også veldig radikal i mine politiske syn.

Liker å spise sunt og bevege meg. Foretrekker å trene i ting som gir praktiske egenskaper som svømming, klatring, kampsport osv.

Litt om deg:

Du trenger ikke ha de samme interessene og synspunktene som meg, så lenge du har lest det som står ovenfor og tror vi kan ha kjemi. Har mange venner som jeg står i kontrast med, men jeg likevel er glad i.

Likevel foretrekker jeg at du er rundt samme alder som meg. Det betyr ikke at du er ekskludert hvis du er eldre. Det er også viktig for meg at du er åpensinnet og aksepterer folk som lever alternative livsstiler eller kommer fra vanskeligstilte miljøer og ikke dømmer disse menneskene uten å forstå livssituasjonen deres.

Annet enn det er det vanskelig å si hva jeg søker. Bare send en melding så svarer jeg hvis det høres interessant ut. Har det veldig travelt frem til August, så er ikke sikker på at vi treffes før da, men kan godt bli kjent med deg over nettet frem til da