Hei!

Jeg er en gutt på 26 år som lenge har ønsket å ha en mere profersjonell nakenshoot, enn det som gjerne blir produsert under akten av en selv med dårlig mobilkamera og elendig vinkler.

Jeg snakker ikke om pornografiske bilder tett intil intime kroppsdeler. Men generelle bilder hvor klærne mangler og bildene blir pene og se på.

Det er ingen krav om hvor shooten gjennomføres, så lenge det ikke er i offentlighet. Om du har studio, eller hjemmeplass, eller er komfortabel med min plass har ingen betydning. Du må ha eget fotoutstyr, jo mere erfaring jo bedre, vil gjerne se tidligere bilder du har tatt (må ikke være erotiske), du må kunne være profersjonell og kunne samarbeide med meg for et best mulig resultat.

Vi vil i forkant bli enige om en godgjørelse for prosjekte og hvilken godtgjørelse som passer deg best blir mellom oss. Jeg har ikke gjort dette i et slikt omfang før. Så jeg tror jeg ville hvert mest komfortabel med en kvinnelig fotograf, men dette er ikke et krav. Føler jeg meg komfortabel med en mann og føler at det kan fungere, så er jeg ikke redd for det. Bildene som vi ender opp med og bruke kan godt signeres/copyright/merkes. Det skal ikke kunne brukes, legges ut offentlig osv, uten begge parters samtykke. Alle slike former for formaliteter er noe vi vil bli enige om i forkant, og absolutt helt klare på.

Håper det er noen som synes dette kan virke innteresant og velger og ta kontakt. Håper på positiv tilbakemelding.

Mvh Fredrik.