Jeg (hetero mann på 49) har fotografering som ekstra næringsvirksomhet med tilhold sentralt i Oslo. I mitt virke som fotograf søker jeg etter krative modeller som kan være med på å skape erotiske bilder av slik kvalitet og uttrykk at de kan selges til kjente tidsskrifter og forlag i den erotiske (ikke pornografiske) sjangeren.

Modeller jeg søker er kvinner i alderen 20 - 50 år, men også par (mann og kvinne) i samme aldersgruppe. Bildene er tenkt å utrykke forskjellige retninger innenfor seksuallivet slik som onani, samleie, oralsex etc., etc. Modeller i besittelse av lakk & lær, korsetter og andre rekvisitter som forbindes med sex og fetisj er ekstra kjærkomment. Som modell og person må du/dere ta stilling til om man egner seg til denne typen fotografering og sluttresultat (bilder). Jeg setter ikke særlige krav til utseende eller kroppsfasong, men (nå må jeg trå forsiktig her...) modellene skal i bunn og grunn speile et gjennomsnitt av befolkningen. Modeller med tatoveringer, som er gravide, har lite hår på hodet etc. er helt OK.

Bildene skal være av ypperste kvalitet rent fototeknisk, og vil bli tatt i studio eller på locations (urbant eller knyttet til landskap). Hvert foto skal ha en fortelling i seg som gir seeren en fin opplevelse eller som f.eks. kan være et illustrasjonsfoto til en erotisk novelle. Noen bilder vil være av en type som kan henges på veggen i mange hjem, mens andre mer egner seg i f.eks. Cupido.

Hensikten med dette innlegget er at du/dere som modell og jeg som fotograf, og gjennom seriøst og kreativt samarbeid, kan produsere såpass bra bilder at de er salgbare i de aktuelle markeder for denne type bilder. Med andre ord: tjene litt penger. Modellene må være i stand til å sende faktura eller inndrive fortjeneste direkte fra kundene innfor de til enhver tid gjeldende regnskapsregler.

Avslutningvis vil jeg få lov til å poengtere at jeg ikke er ute etter sex for mitt eget vedkommende. Dette dreier seg kun om foto, men vi skal selvsagt ha det morsomt og gøy sammen innenfor seriøse rammer og nært samarbeid.

Send en PM om ovenstående er av interesse. Takk for oppmerksomheten.