Jeg søker etter begge kjønn for photoshoot, hovedsaklig i Trøndelag,

Du velger selv hvilke og hva slags bilder du vil være med på.

Disse bildene vil bli brukt på en kommende nettside der du finner alt du trenger av informasjon, kurs og produkter som omhandler sex.

Jeg tror ikke jeg kan nevne nettsiden her inne da dette vil være reklame. Noe jeg ikke tror aksepteres av nakenprat, og som er fullt.

Du må ikke være supermodell for å svare på denne annonsen, da vi er på utkikk etter alle slags typer mennesker med alle slags utseende.

Og har du en eller annen form for fysisk funksjonshemming (mangler en arm, er lam i føttene eller liknende så er du også velkommen til å ta kontakt, da bildene skal på en side som handler om å hjelpe alle som trenger det, være det seg i form av hjelpemidler, kurs eller Dating/treffsider.

Om du vil være anonym og bare vise kropp og ikke ansikt, eller bare bilder med sexy klær på, du bestemmer,

om du er litt mer exibisjonist og virkelig liker å vise deg frem vil kan vi gjøre ett intervju og lage en liten artikkel om akkurat deg og hva du synes om konseptet vårt.

Muligheter for deg.
I dag er dette ett firma under oppbygging så pr i dag vil deg ikke bli gitt noen betaling for noe av dette, men når du stiller opp til photoshoot hos oss vil du mest sannsynligvis også bli kontaktet igjen i framtiden for betalte shoots om du ønsker det.

Ta kontakt.