Så fort Svenskene slipper forsøstring og brødring med Norge,så publisitets knuller de som kaniner,er det et tegn på at Nordmennene er tamme?

Når det nevnes et helnorsk BB igjen,så ser jeg med gru frem mot det om TV2 velger ut KUN ala "vandrende silikon innlegg" og tryner som skal meises inn overalt. Håper på en riktig god blanding blandt ola og kari nordmann. Litt som BB var i 2003,med frøken luggum grøftekeinnt Eva-Lill,Henriette,penetrasjons-skrekk Pia etc. Kanon festlig med så mange villt forskjellige personligheter. Slick-rick gutter bør helst holde seg langt unna syns jeg,gi meg heller en BB-Henrik 2003,BB DJ Groovdahl 2003 og ufrivillig morsomme BB Halvor 2003. Den Mexicaner aftenen deres,med dritings dart kasting etc.

Trodde jeg skulle begynne med bleier for voksne i altfor tidlig alder,lå krokete og lo av de idiotene. Det er BRA tv! Ikke noe Linni Meister,Kristian "sex video glætten" personer,de er bare tragiske og kjedelige. Uansett hvor mange ungpike fjortiser som hamrer dåsa og tegner hjerter på topp plakater av dem Skal de absolutt ha med "naken modeller",så ikke velg slike iallefall,ta av dem som har noe veldig veldig spesielt og fangende over seg,og som ikke bruker medie tiden sin på å tute om hvor mange gram de har inni hver hudpose,og grunnen til at de gjorde det.

on topic: Svenske som heter Rodney? Ser han er heftigere til å praktisere enn herr Karlsen i BB 2001,for han (bortsett fra å fingre en sovende Anita og hamre i Anette) hadde det mest i kjeften egentlig