Hei dere par som er seriøse og som tørr å møte opp

Vi er et elskerpar der han er 40 og hun 20. Vi treffes i Oslo og hun er submissive og han er dominant. Hennes profil er SubmissivegirlD men all kontakt skal gå gjennom min profil. Det er ikke noe poeng å ta kontakt med henne.

Nå søker vi et par for treff i Oslo. Enten hjemme hos dere eller på hotell.

Vi har tidligere hatt både trekant med menn og vært på swingersklubb og kost med andre der. Men nå vil vi være fire spennende og kåte mennesker i en stor seng.

Dere må gjerne være bi men det er ikke noe krav for å bli valgt ut.

Det finnes bilder av meg på min profil og av henne på hennes.

Når det gjelder hva som tenner oss så har vi få eller ingen sperrer. Vi gjør ikke noe som er ulovlig eller ekkelt, men vi liker å tøye grensene våre når vi møtes.

Tøsa elsker å fingres og knulles i alle hull, og hun spruter nesten hver gang hun får orgasme. Hun får orgasme på orgsame og får aldri nok sex.

Nå søker vi altså et par mellom 18-50 år for treff. Vi synes både unge mennesker og voksne mennesker er spennende og derfor det store aldersspriket.

Det er ikke noe poeng i å ta kontakt med oss hvis dere bare vil prate og ikke møtes. Vi ser etter noen som vil treffe oss ganske raskt. Kjemi finner man først og fremst ut om det er når man treffes.

Så hvis dere er et par som bor i Oslo eller besøker Oslo og som vil ha en helaften med masse deilig sex så er det bare å sende en melding.

Vær så snill og skriv litt om dere selv når dere tar kontakt slik at vi får et inntrykk av hvem dere er. Og vi vil også se bilder, enten på profilen eller via epost/snap.

Da håper vi at noen vil treffes oss