Hei hei.

Vi er et kinky, oppegående og stabilt par i Hamar område som søker et annet par for sex og hygge en aften eller natt i perioden 12-16 juli. Helst ønsker vi å komme oss ut, men dersom dere ikke har et sted så kan dere komme til oss. Vi har rom til dere. Vi kan kjøre et stykke for det riktige paret.

Når vi kan så lever vi i et maktforskyvd forhold hvor hun er sub og han herre, men i det daglige så er vi som alle andre par. Vi er derfor veldig åpne for forskjellige scenario. Med andre ord, vi er åpne for en kveld med deilig sex, men også en kveld med kinky sex i forskjellige former. Hun ønsker gjerne at en eller begge dere to er litt dominante mot henne, men det er ikke et krav.

Har dere noen fetisher, fantasier eller lyster dere ønsker å leve ut, kanskje er usikre på om vi passer med det dere vil ha så send oss en pm så svarer vi etter beste evne.

Han er 33, dominant, høy (nesten 2 meter), heterofil og overvektig. Tar seg selv ikke høytidlig og litt teknologinerd. Har altfor mange interesser. Hun er 36, gjennomsnittlig høy, har litt ekstra og er i utgangspunktet heterofil, men oppdaget for litt siden at hun synes det var spennende å gå ned på og kose med en annen kvinne. Hun også har en del forskjellige interesser.

Stikkord: Kaffe, øl, sex, koselig samtale, BDSM, kinky sex, bruk, hyttetur?, analsex?.

Dere kan være tynne, tykke, lange eller korte så lenge dere har to ben, kan å holde en samtale med to ukjente og vet hvordan man bruker kondom. Kun pm'er blir besvart. Send oss gjerne et bilde av dere, dere får et av oss i retur. Vi reiser på ferie denne uken, så pm'er blir besvart mellom slagene, eventuelt på kvelden når ungene har lagt seg.