Først og fremst - denne annonsen er lagt ut både for menn OG for par.

Jeg skal treffe min venninne i Sarpsborg neste helg og planlegger en opplevelse for henne som hun aldri skal glemme. Vi har tidligere opplevd særdeles mye sammen oss i mellom men jeg ønsker nå at hun skal få oppleve flere.

Hun fantaserer om å være en cumslut - med flere menn som kommer over henne. Om mennene runker, knuller eller hun suger dere må situasjonen avgjøre, men jeg har lyst å være den som gir henne opplevelsen. Hun er i utgangspunktet ikke bie men hun er underdanig og har full tillit til meg. Derfor vil hun nok la seg overtale dersom den rette er til stede. Om det IKKE skulle bli noe girl on girl for den som blir med så vil du uansett får se på når hun blir lekt med.

Utfordringen min er at jeg bor i Bergen, hun i Sarpsborg. Jeg er IKKE kjent i området og jeg vil ikke at dette skal skje hjemme hos henne.

Spørsmålet mitt er i så måte - finnes det noen steder dette kan skje utendørs? Og er det noen som kan være interessert i å assistere meg litt med organisering av noe slikt, siden jeg bor så langt fra Særp / Fredrikstad???