Hei, jeg og min deilige samboer skal snart gifte oss. Vi har lenge pratet om og fantasert om å gjøre noe "ekstra" som innebærer en 3. part. for henne. Helst et seriøst par. evt. dame.. (eller kaaaanskje mann...)

Det blir gjerne med praten, som under foreplay eller under akten.

Hun og jeg elsker tanken på å gjøre noe mer, ut over oss to, og jeg har endelig tenk å få til noe som en feiring av at vi gifter oss. Kall det en liten eksra "bryllupsgave". Det behøver ikke være så voldsomt, men en overraskelse, noe pirrende for henne og oss, og dere!

"Små" ting vi har tenkt på er kanskje et par som besøker oss på hotellrommet. Sitte ned for ta et glass vin eller to og se på henne mens hun koser seg med sexy undertøy og finlandshette over hodet (noe hun tenner på). Si noe sexy til henne, kanskje ta litt på henne eller kysse henne litt på kroppen hvis dere vil osv. La henne holde på til hun kommer for dere. Kanskje noe et par kunne tenkt seg før dere skal videre ut å spise eller kose dere på annen måte

Eller kanskje en kvinne (i et par?) som kan massere henne litt ekstra "klåfingret" mens gutta ser på å tar en øl? Hun elsker massasje...

Altså noe "ufarlig" men spennende! Forslag?

Send gjerne en PM med forslag. Vi har god tid til å planlegge. Det hadde virkelig vært gøy å funnet noen som dette passet for. Bilde av kroppen hennes har vi og vil dere kunne få se dersom vi går videre. Hun skremmer ingen!!

Vi holder til på sentralt Østland, men kan nok strekke oss litt