Vi er et gift par på 36 og 37. Vi har barn så treff må planlegges. Vi bor i Akershus, Øvre Romerike. Diskresjon og renslighet er en selvfølge.

Vi har gjennom et langt samliv opplevd og gjort mye sammen. Vi er åpne om fantasier og liker å eksperimentere sammen. Vi bruker leketøy, leser noveller og ser film, både sammen og hver for oss. En av fantasiene som til stadighet dukker opp for oss begge er å se den andre med en annen partner. En av hennes største fantasier er å oppleve 2 menn samtidig.

Vi har ingen erfaring med andre par. Vi søker derfor et annet par å bli kjent med og kjemien må stemme. Å omgås på andre områder er også av interesse og da kunne ha muligheten for dette krydderet. Et vennepar man kan f.eks. feriere og kose seg med.

Vi ønsker ikke å forhaste oss og vil bli bedre kjent før noe skjer. Vi tar ting som det kommer. Det kan hende at vi må treffes noen ganger sosialt før vi tar det store steget. Hva som skjer vet vi ikke. Når vi først har tatt steget om dere er de vi vil være med, starter vi forsiktig. Kanskje vi starter med å ha sex i samme rom, kanskje vi bytter partner. Hva vi gjør er det som føles naturlig i en sånn setting. Vi er i utgangspunktet heterofile, men hva som skjer i stundens hete tar vi som det kommer. Dere bør ikke være redd for eget kjønn.

Vi ser frem til å møte dere. Kun seriøse henvendelser vil bli besvart.

Hilsen oss.