Hei alle sammen,

Vi har en liten drøm om å lage en saftig pornoflim til helt privat bruk. Vi skal reise bort med noen utvalgte den siste helgen i februar (jf. tråd som ligger ute) og skyte en fire-fem scener med damen og fem håndplukkede menn.

Vi må være sikre på at vi har med oss de rette, så nå inviterer vi de som ønsker å være med på dette og tror de kan bidra på en kul måte til audition og prøvekosekveld på et hotel i Oslo sentrum lørdag den 30. januar. Vi starter kl. 18.

Du bør være trygg på deg selv og pikken din, leken og kåt. Og du bør like litt hard sex med en leken og litt underdanig jente som er veldig glad i pikk og som liker å tøye grense. Det blir litt prat/intervju for å bli kjent, så litt prøvekos enkeltvis med damen, og til slutt et prøvegangbang. Vi holder på til vi ikke orker mer...

Lyst til å være med på dette da sender du pm til oss veldig raskt...bilder finner du i profilen vår om du vil se:-)

Kåt hilsen
fra oss

PS! Den filmen/de filmene vi lager kommer ikke til bli gitt til noen, heller ikke de som er med i den. Men når den er ferdig klippet og sånt, så inviterer vi til party med visning og mere kos...man lever bare én gang..;-)